Ve čtvrtek 20. 2. 2025 mají naši žáci další možnost vařit společně s vynikajícím kuchařem panem Reném Tichým. Tentokrát na téma Valentýn. Co budou společně připravovat?
restovaná husí játra, pyré z červené cibule, kyselé papriky, brioška
zimní tresta Skrei, krém z topinambur, restovaný fenykl, omáčka s chorizem
Schwarzwald
kakaový korpus, višňový džem, krém z mascarpone, marinované višně a domácí vanilková zmrzlina
Pan Tichý René
Má bohaté zkušenosti s vedením provozů i prací šéfkuchaře. Momentálně vede tým kuchařů ve čtyřhvězdičkovém hotelu – Hotel Ostrov. Během své bohaté kariéry prošel mnoha špičkovými provozy.
© 2025 Střední škola obchodu a služeb s.r.o. v Ústí nad Labem, Kontaktovat webmastera, Prohlášení o přístupnosti, Mapa stránek
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO